Låsesmed

Vi dekker alle behov for merking
Hos Gravograph finner du utstyr som dekker alle behov for varig merking, fra rimelige manuelle graveringsmaskiner, til avanserte datastyrte fresemaskiner med fantastiske muligheter.

Kontakt oss


Datautveksling
Alle våre merkeløsninger har mulighet for datautveksling med databaser og programvare som MS Excel, og kan både seriegravere nøkler og skilt med variable tekster og serienummerering, QR-/strekkoder og DataMatrix. Maskinene skjærer ut ferdige skilt i plast, med pen skråkant. Den medfølgende norske programvaren importerer også filer i de fleste kjente formater, f.eks. AutoCADs DWG-format.
Når du velger en løsning fra Gravograph kan du være trygg!
– trygg på at du har investert i det beste utstyret tilgjengelig for ditt behov- trygg på at en maskin fra Gravograph holder seg best i pris- trygg på at du har valgt det utstyret på markedet med lengst varighet
Dette kan vi hjelpe deg med:
– Gravering av dørskilt plast og metall- Gravering av tagskilt i stål- Gravering på nøkler og sylindre- Sikkerhetsmerking
Vi følger deg hele veien fra behovsanalyse til ferdig løsning. Alle våre maskiner leveres med installasjon og opplæring inkludert i prisen.