Merking med Data Matrix og strekkoder

Sporbarhet i alle ledd

Jakten på en enkel, kompakt og feilfri kode for sporbarhet, har ført til at de fleste bransjer har landet på en eller annen type data matrix-kode. Vi leverer merkeutstyr for strekkoding til luftfart, bilproduksjon, elektronikk- og halvlederbransjen, farmasøytisk industri etc. I dag er det to-dimensjonale koder som er mest brukt for permanent merking.

Kontakt oss

Et absolutt krav i mange bransjer

De fleste leverandører og produsenter som har krav til merking av sine produkter, må oppfylle kvalitetskrav som det er enkelt å etterleve med merkeutstyr fra Gravograph Norge AS. (Vårt utstyr følger de mest brukte standarder som ISO / TS 16949, AIAG, ISO 15459, EN1572, NF Z 63-100, AECMA EN9132, SAE AS9132 , m.fl.).

Fordeler ved DataMatrix:

En DataMatrix er et unikt symbol som merkes rett på delen og som er leselig med digitalt kamera. DataMatrix har stor lagringskapasitet, den har plass til 2335 alfanummeriske tegn. Ved å lese av koden med kamera, unngår man menneskelige feil i produksjonen og innebygget feilkorreksjon gjør det også mulig å lese av delvis skadede koder.

Kontakt oss

 

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

 

HVA SER DU ETTER?

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00