Mister Minit Support

Her samler vi all info som er relevant for Mister Minit-butikker i Norge.

Send en e-post der du forklarer hva du trenger hjelp med. Ta med ditt navn og hvordan vi enklest kan kontakte deg. Du vil motta en bekreftelse fra vårt supportsystem. Behold ID-nummeret i emnefeltet i all fremtidig kommunikasjon.

support@gravograph.no / 901 08 780

Se våre betingelser

 

Avtaleprodukter

GravoCare Serviceavtale og GravoCare Supportavtale utgjør vårt totalservice-konsept. Våre avtaler lar deg konsentrere deg om kjernevirksomheten. Vi gir deg 100% forutsigbarhet og kontroll over driftskostnadene. Serviceavtalen inkluderer programvareoppgraderinger + Support + Service + deler, Supportavtalen inkluderer programvareoppgraderinger + Support.

Support / fjernstyring

Vi håndterer ca. tusen supporthenvendelser hvert år. For å kunne hjelpe deg raskest mulig, benytter vi oss av et internettbasert fjernstyringsverktøy. Vi samarbeider via felles skjermbilde og kan på denne måten hjelpe til med tekniske og brukermessige utfordringer raskt og effektiv.

Service / reparasjoner

Vårt verksted i Drammen utfører årlig hundrevis av små og store serviceoppdrag. Maskinene fra Gravograph, Technifor og Propen er solide og profesjonellt bygget men hardt bruk gjennom mange år sliter på føringer, lagre og elektronikk. Dersom du ønsker at vi skal utføre service i dine lokaler, gjør vi selvfølgelig det.

Installasjon / opplæring / kurs

Alle våre systemer bestående av maskin og programvare, leveres med installasjon og opplæring inkludert i prisen (reisekostnader kommer i tillegg). Vi leverer også etterutdanning av nye operatører i dine lokaler. Med vårt kurskonsept GravoCare Academy tilbyr vi også mer generelle kurs i bruk av vår programvare og maskiner.

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

 

HVA SER DU ETTER?

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00