Gravostyle Graphic LASER

Kurset holdes i moderne kurslokaler i Kobbervikdalen 63 sør for Drammen. Vi tilbyr gode parkeringsmuligheter på området og du kan benytte vår trådløse internettsone. Lunch, kaffe og mineralvann er inkludert.

Målgruppe: Kurset egner seg for deg som bruker Gravostyle Graphic daglig og passer godt dersom du har operatøransvar for en lasermerkemaskin.

Forkunnskaper:
Grunnleggende bruk av PC og Windows7. Daglig bruk av Gravostyle Graphic sammen med datastyrt lasermerkemaskin.

Målsetning:
Du skal bli trygg på avansert bruk av Gravostyle Graphic sammen med en datastyrt lasermerkemaskin. Du vil kunne sette opp og lagre jobber og beherske kompliserte matrisejobber, datautveksling med Excel og utskjæring av skiltserier. I tillegg vil mye tid brukes på vektorisering og redigering av logoer.

Undervisningsform:
Undervisning på storskjerm kombinert med selvstendige oppgaver, maks 6 personer pr. kurs. Du disponerer egen kurs-PC under hele kurset.

Kursinnhold:
Kurset fokuserer bl.a. på programoppsett, menyer, skiltoppsett, skrifttyper, verktøylinjer, utskjæring, graveringslære, vektorisering, redigering og avansert merking, gravering og utskjæring i forskjellige materialer.

Tidspunkt/varighet: Kurset går fra kl. 09.00 til kl. 15.00.

Kursavgift: Kr 6.900,- pr. person.

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?