Om oss

Vi skaper gevinst for våre kunder

Gravograph Norge AS leverer komplette løsninger for varig merking. Vi leverer maskiner og programvare som er riktig utstyrt og satt opp fra begynnelsen. Vi utdanner deg eller dine operatører til å raskt skape inntekter. Med GravoCare Serviceavtale har du fri support, deler, reparasjon og alltid oppdatert programvare.

Resepsjonområdet GravographMorten Steen

Aktivt eierskap

Gravograph Norge AS eies av daglig leder Morten Steen (86,4%) og det franske selskapet Gravotech Marking SAS (13,6%). Vårt hovedagentur Gravograph har vært representert i Norge uten avbrudd siden 1953.

Vi opererer også i Sverige og Danmark, under merkevaren Gravotech.

Topp kvalitet – best service

Våre maskiner produseres i ISO9001-sertifiserte anlegg og er kjent siden 50-tallet for å ha markedets beste kvalitet og lang levetid. Du skal være 100% trygg når du investerer i utstyr fra Gravograph. Vi gir deg derfor 3 års garanti på alle nye maskiner.

Miljøfyrtårn

Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.

Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall, energi, innkjøp og transport. Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial.

For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere.

Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill på post@gravograph.no.

Returordning

Produktene vi selger har høy kvalitet og lar seg ofte reparere. Hvis dere ønsker nye maskiner, så tar vi innbytte på brukt utstyr.

For maskiner som er kommet til slutten av sin lange levetid, så minner vi om at de inneholder EE-avfall, samt gjenvinnbart metall. Maskinene skal derfor returneres til oss eller godkjent sorteringsanlegg, for riktig håndtering.

Vi lever av din suksess!

Ved å velge oss som din leverandør får du markedets beste totalkvalitet gjennom hele verdikjeden. Vi leverer et bunnsolid kost-/nytteforhold på dine investeringer. Spør hvem som helst, her er noen av våre referanser.

 

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?