Finansiering

Lease eller eie? Ditt valg!

Hos oss er det enkelt å velge mellom forskjellige former for finansiering. De fleste maskiner vi leverer blir nå finansiert via leasing. Vi har flere hundre aktive kontrakter og våre kunder er godt fornøyd.

Hvor skal pengene dine være?

De fleste vurderer leasing til å være en hensiktsmessig måte å finansiere produksjonsutstyr på. Hvorfor skal bedriftens driftskapital bindes opp i varige produksjonsmaskiner og utstyr?

En fast regning i måneden

Ved leasing mottar du en regning pr. måned som utgiftsføres direkte i ditt driftsregnskap. Ingen aktivering av eiendeler i regnskapet er nødvendig, og ingen årlige avskrivninger. Skattefradraget får du umiddelbart over driften.

Fremtidsrettet drift

For deg som ønsker nytt og konkurransedyktig utstyr til enhver tid, og samtidig ønsker en trygg og seriøs aktør innenfor finansiering i ryggen, er Gravolease en meget god måte å finansiere produksjonsutstyr på.

Velg solide partnere

Gravograph Norge AS og DNB Finans har samarbeidet i flere år om å tilby våre kunder den mest fleksible og konkurransedyktige finansiering i bransjen. Vi gir våre kunder handlefrihet og trygghet!

Hva gjør du nå?

Alle våre tilbud er priset med alternativ leasingpris. Dette betyr at både maskin, programvare, installasjon og opplæring er med i månedsbeløpet som oppgis. Dersom du ønsker å lease et produksjonssystem så legger vi inn søknaden i DNB Finans’ nettløsning. Når søknaden er innvilget signerer du kontrakt med oss og vi leverer utstyret. Leasingen settes ikke i gang før du har godkjent leveransen.

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?