Tjenester

Vi leverer flere tjenester enn bare maskiner. I tillegg til våre service og support avtaler, maskiner, materialer og inspirasjonssider, leverer vi på flere tilbud som din bedrift kan ha nytte av.

Hurtigbestilling

Hos oss kan du raskt bestille varer ved å legge inn varenummer fra katalog, plateperm eller pakkseddel fra en tidligere leveranse. Les mer om hvordan på hurtigbestilling.

Kappeservice

Bruk vårt kappeservice verktøy for å finne ut pris og legg det enkelt til i handlekurven.

Originalarbeid

Vi utfører alle typer originalarbeid for våre kunder. Dersom du trenger hjelp med vektorisering eller konvertering fra punktgrafikkfiler som BMP, JPG osv. til vektorfiler, er du velkommen til å ta kontakt.

Finansiering

Hos oss er det enkelt å velge mellom forskjellige former for finansiering. De fleste maskiner vi leverer blir nå finansiert via leasing. Vi har flere hundre aktive kontrakter og våre kunder er godt fornøyd.

Integrasjon

Uansett hvilket type merkebehov du har i din produksjon, finner vi den beste løsningen for deg med ulike integrasjoner. Våre partnere har tilgang til tegninger, PLC-kildekode, firmware og har utvidet support.

Kurs

Selv om våre maskiner og programvare er intuitive og enkle i bruk, får du et bedre resultat gjennom kurs dersom du eller dine operatører er godt utdannet i bruk av utstyret.

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?