Integrasjon / custom

Vi bygger løsninger

Uansett hvilket type merkebehov du har i din produksjon, finner vi den beste løsningen for deg. For kompliserte systemer med mange involverte, inviterer vi gjerne din systembygger til å bli vår Integrator Partner, og åpner våre systemer for direkte tilgang 24/7/365. Våre partnere har tilgang til tegninger, PLC-kildekode, firmware og har utvidet support.

Kontakt oss

On-the-fly merking og avlesing

Vision Manager bruker et Cognex-kamera med tilpasset belysning i henhold til behovet, den har et autofokussystem og innebygget dataverifisering og hurtig real-time kommunikasjon. Dette er den perfekte løsningen for DPM (direkte delemerking) i et enkelt og fullintegrert system.

Høyest hitrate på markedet

Med Technifors «Premier Visjon System» forenkler vi automatisert inspeksjon av produksjonslinjen. Gradering av koder gjør det mulig å benytte betingede operasjoner som filvalg, betinget dialog med PLC, aktivering av alarmer og aktuatorer for avvisning av defekte deler etc.

Samarbeid i Norge

Vi samarbeider med Auro AS i Drammen i caser der våre kunder har behov for automatisering. Dersom du har behov for bygging av en eller annen type integrasjon i din produksjon, benytter vi Auros ekspertise. Auro har lang erfaring med kompliserte tekniske løsninger og vil finne den optimale løsningen for deg.

Multimedia

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?