Programvare for gravering

Vår programvare, Gravostyle, gir deg økte inntekter

Siden 1998 har vår programvare Gravostyle vært markedslederen innenfor PC-styrt gravering.

Vi har levert over 30.000 lisenser til brukere av ulike typer, i hele verden. I Norge alene har vi levert over 800 lisenser.

Gravostyle 8, det nyeste innen programvare for graveringsmaskinerProgramvaren Gravostyle i bruk på en pc-skjerm

Norsk programvare følger med

Når du kjøper en maskin fra Gravograph følger programvaren Gravostyle i med i prisen. Gravostyle er kompatibel med Windows 7, 8, 8.1 og 10 i både 32 bits og 64 bits versjoner.

Automatisk utskjæring

Programmet har produktive funksjoner som for eksempel automatisk seriegravering / tekstfletting med data fra Excel / Word, automatisk utskjæring av skilt med skråkant etter gravering. I tillegg medfølger det over 200 skrifttyper i meget god graveringskvalitet.

Import av tegninger og tekst

I programmet medfølger også meget gode importfiltre for de mest brukte filformater som f.eks. DWG, DXF, HP-GL, AI og EPS og du kan derfor importere / ta imot filer direkte fra populære programmer som AutoCAD, Adobe Illustrator og CorelDraw.

Automatisk fylling av TrueType-fonter

Med en mekanisk graveringsmaskin så vil TrueType-fonter (standard i Windows) ikke kunne graveres på annen måte enn som omriss. Med Gravostyle’s unike funksjon for autofylling, gir du programvaren beskjed om hvilken fres du skal gravere med, og resten tar programvaren og maskinen seg av. Autofyllingen fungerer også sammen med variabelfletting fra Excel.

CorelDRAW! plugin følger med

Dersom du bruker CorelDRAW! i andre deler av din produksjon, så kobler du enkelt dine Corel-jobber til Gravostyle gjennom den medfølgende plugin.

Forhåndsinnstillinger for alle materialer

Nå trenger du ikke lenger gjette deg frem til den optimale laserinnstillingen på forskjellige materialer. Som den eneste leverandøren på markedet, gir vi deg ferdige forhåndsinnstillinger (presets) i den medfølgende programvaren. Når du f.eks. skal gravere og skjære ut i 3 mm akryl, lager du ferdig din layout og velger akryl og tykkelse fra nedtrekksmenyen. De optimale innstillingene velges da automatisk.

Samme programvare for lasergravering

Det unike med vår løsning er at du bruker Gravostyle til å styre både våre mekaniske graveringsmaskiner og våre lasermerkere, ved lasergravering. Du behøver derfor ikke opplæring i flere programmer dersom du investerer i en lasermaskin i tillegg til en mekanisk maskin.

Installasjon

Nyheter

Opsjoner og nivåer

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?