Graverte navneskilt

Vi leverer utstyr for å lage navneskilt

Navneskilt og andre type skilt kan lages i materialer som messing, plast, aliminium, tre og mange andre materialer. Dette er en god måte å sette et navn på den som tar seg av en kunde eller pasient på en bedre måte. Det er derfor en god løsning for offentlige tjenester som helsearbeidere, helsepersonell, sykepleiere og mange andre ikke helserelaterte fagfelt.

Design ditt eget navneskilt

Med våre maskiner har du mulighet til å designe ditt eget navneskilt for deg og dine ansatte. Med en maskin fra Gravograph er det også mulig å lage navneskilt i de fleste materialer.

Vi tilbyr både materialer og graveringsmaskiner som kan brukes til dette.

Produktive løsninger er viktig for alle som har behov for å lage navneskilt for identifisering, personalisering og sporbarhet. Hos oss får du hjelp til å finne det beste utstyret for ditt behov. Programvare, installasjon og opplæring følger med i prisen, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet!

Gravering på et hjertesmykkeGraveringsmaskiner for smykkegraveringStor ring med gravering

Kontakt oss

Løsninger som passer for deg

Gravograph er en totalleverandør for maskiner og forbruksmateriell til alle som ønsker å produsere varig merking. Enten ditt firma produserer skilt og merking for andre, eller du trenger varig merking på produkter, finner du en løsning som passer hos oss. Ta kontakt med oss dersom du har merkebehov, vi finner garantert en god løsning for deg!

 • Lasermerking- og kutting / skjæring

 • Dypgravering i metall med diamant eller roterende fres

 • Nålpreging eller rissing i produksjonsmiljø

 • Integrasjon av merkesystemer i din eksisterende produksjon

 • Gravering for gullsmed, urmaker, låssesmeder etc.

Liten graveringsmaskin for ringerGraveringsmateriellBruksanvisning for gravering

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

  Logg inn

  Direkte innlogging:

  HVA SER DU ETTER?