Permanent merking, QR koder & Sporbarhet

Permanent merking

Permanent merking er en essensiell løsning for å sikre at identifikasjon og sporbarhet opprettholdes over tid. Hos Gravograph tilbyr vi et bredt spekter av maskiner og teknologier for permanent merking, inkludert lasergravering, diamantrissing og mekanisk gravering. Våre løsninger er ideelle for merking av metall, plast og andre materialer, og gir høy presisjon og holdbarhet. Enten du trenger å merke industrielle komponenter, smykker eller personlige gjenstander, har vi den perfekte permanente merkingen som passer dine behov. Utforsk vårt utvalg i dag og finn den optimale løsningen for permanent merking.

Sporbarhet i alle ledd

Jakten på en enkel, kompakt og feilfri kode for sporbarhet, har ført til at de fleste bransjer har landet på en eller annen type data matrix-kode. Vi leverer graveringsutstyr for strekkoding til luftfart, bilproduksjon, elektronikk- og halvlederbransjen, farmasøytisk industri etc. I dag er det to-dimensjonale koder som er mest brukt for permanent merking.

Kontakt oss

QR kode i metall ved hjelp av nålepreger, permanent merkingQR kode & permanent merkingPermanent merking i stål med nålepreger

Et absolutt krav i mange bransjer

De fleste leverandører og produsenter som har krav til merking av sine produkter, må oppfylle kvalitetskrav som det er enkelt å etterleve med merkeutstyr fra Gravograph Norge AS. (Vårt utstyr følger de mest brukte standarder som ISO / TS 16949, AIAG, ISO 15459, EN1572, NF Z 63-100, AECMA EN9132, SAE AS9132 , m.fl.).

Fordeler ved DataMatrix:

En DataMatrix er et unikt symbol som merkes rett på delen og som er leselig med digitalt kamera. DataMatrix har stor lagringskapasitet, den har plass til 2335 alfanummeriske tegn. Ved å lese av koden med kamera, unngår man menneskelige feil i produksjonen og innebygget feilkorreksjon gjør det også mulig å lese av delvis skadede koder.

Kontakt oss

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?