Serviceavtale

Forutsigbarhet gir lønnsomhet

Vår Serviceavtale passer for deg som ønsker forutsigbarhet i ditt maskinhold. Avtalen gir økt lønnsomhet ved at du unngår uforutsette kostnader i tilfelle uhell, maskinhavari eller andre driftsforstyrrelser.

Vårt løfte

Vi forplikter oss til å løse problemet så raskt som mulig slik at du kan gjenoppta produksjonen etter et uhell eller en oppstått feilsituasjon. Det blir aldri diskusjoner om ansvar eller skyld når maskinen din ikke fungerer. Vi løser problemet og din maskin fortsetter raskt å generere inntekter.

Hva dekker Serviceavtalen?

GravoCare Serviceavtale dekker Service, Support, kritiske deler og programvareoppgraderinger. Du har prioritet på både teknikertid og deler foran kunder uten Serviceavtale. Alle elektronikkdeler, motorer, akslinger og drivsystem dekkes i avtaleperioden, uansett feilårsak. Serviceavtalen dekker også alt som er dekket i Supportavtalen. Reisekostnader er ikke dekket av Serviceavtalen. Se våre betingelser.

Serviceavtale på brukt utstyr?

Ja, vi tilbyr gjerne serviceavtale på maskiner som ikke tidligere har hatt avtale. Dette forutsetter at du betaler for en nullstillingsservice, der vi tar et ettersyn av maskinen og reparerer feil og mangler før vi setter igang avtalen. Nullstillingsservice faktureres etter de til enhver tid gjeldende timesatser for service, delepriser og reisekostnader.

Rabatt på populære kurs

Alle kunder med GravoCare Serviceavtale får rabatt på våre kurs. Som avtalekunde får du henholdsvis kr. 1.000,- i rabatt på kurs med en dags varighet, og kr. 2.000,- i rabatt på kurs med 2 dagers varighet.

Hva sier våre kunder?

«- Gravograph er en leverandør som vet å ta vare på sine kunder. Er det problemer hos oss, kommer de på minuttet. De har alltid reservedeler på lager, og leverer dagen etter vi ringer. Det er ikke mange som klarer å opprettholde samme servicegrad som Gravograph gjør i dag»

Remi Svendsen, JRL Automasjon AS

KONTAKT OSS!

Send melding eller ring 67 17 82 00

    Logg inn

    Direkte innlogging:

    HVA SER DU ETTER?